Hello mindenkinek! Örömmel vettem észre, hogy a neten digitális vasútmodellezésről is lehet olvasni, valamint tapasztalatokat cserélni.Én 27 éves vagyok, jelenleg a második terepasztalom építésébe kezdem bele (24 m2), amit teljesen digitális irányítással szeretnék vezérelni. 6 éve nyűvöm a vasutmodellekelt és modellboltokat, főleg a Modell-Kit-et, 1997-ig visszamenőleg az összes német és osztrák vasúti és modellezési kiadványom megvan (Eisenbahn Journal,- magazin, MIBA, - kurier, MBW, stb..), ha valaki ilyen témába szeretne cikkekbe leírásba belekukkantani szívesen állok rendelkezésére.Az e-mail címem martisz@axelero.hu. Amiért ráakadtam erre a fórumra az az,hogy LENZ SET 01-emhez karácsony előtt megjött az LI100F interface, amihez a freiwald féle Railroad&Co vezérlőprogija tutinak igérgezik, azonban közel 50E forint lenne regisztrálni. Ha valaki rendelkezik reg.kóddal kérem szépen jelezze felém, hajlandó vagyok ehhez akár pénzben is hozzájárulni.
A másik kérdésem a következő: A napokban igérik az első Lok-Soundok beérkezését, de egyenlőre senki nem tudta megmondani, hogy a hangdekóder hozzácsatolható-e a Lenz vagy Roco féle dekóderekhez, vagy kiváltja azt? Magyarán kell-e vennem minden mozdonyba egy vezérlődekódert és arra rákötni a Lok-Sound dekóderét vagy ez az egész egyben lesz?
Boccs a litániáért, de akartam egy kicsit magamról is írni, nem csak kérni az első alkalommal.
Martisz Gábor, Budapest