Oktán Pista Creative Commons License 2002.01.04 0 0 320
"Szerintem kérdezz meg néhány olyan embert aki élt 1997-98 -ban."

Azt hiszem, mind a ketten éltünk akkoriban. Bedobtad a témát, nekem nem rémlik, ezért visszakérdezek. Most újra. Vagy mégsem éltél még akkor?

"Most hogy linkeljek neked ide a Napi Magyarországból, vagy a televizióból egy felszólalást ?"

Ááá, szóval NapiMaó. Több-kevesebb rendszerességgel olvastam akkoriban. Most már csak a dátumot kell megadnod, és elsétálhatok a könyvtárba, hogy fölfrissítsem az emlékezetemet.
Várom a dátumot. Ha utána kell keresned, az se baj, ráérek.

"Nem tudom mit akarsz a szöveg környezetből kiragadott hozzászólásaimmal"

Nem-e? Pedig odaírtam a végére:
"Ha konkrét információid vannak, oszd meg velünk! Én személy szerint unom a frázispuffogtató provokátorokat, akár önkéntesek, akár fizetettek, akár szórakozó másodnickek."
Tehát az ismételt vádakat megmagyarázó konkrét értesüléseket kértem.
A hozzászólásaid nem önkényes, szövegkörnyezetből való kiragadások. Láthatóan van köztük egy topiknyitó is ("Jobb volt Antall kormánya, mint Orbáné !" topic), ott aztán végképp nem hivatkozhatsz arra, hogy esetleg valami másról lett volna szó.
Legelső hozzászólásodban is ilyen megnyilvánulás volt - tehát az sem értelmezhető valamiféle polémia környezetétől függő jelentésű részeként.

Tehát: a fenti idézetek úgy értelmezhetők, hogy szerinted számos konkrét jele van, hogy a kormány választási csalásra készül, és hogy a csalás úgy általában is jellemző a választásokon.
Ennek kérem a bizonyítékait, illetve a konkrét jelek felsorolását.

"talán megjelenteted a Magyar Nemzetben ?"

Persze, veszek egyet és ceruzával beleírom.

Oktán Pista

Előzmény: habi8nak (319)