nyman
2002.01.04
|
|
0 0
3
|
Nekem eleve nem vot szinpatikus az, hogy kulon csipkartya kell meg hardwer cucc. Igy helyhezkotott az egesz. Ugyan a tesztuzemnel visszakuldtem a szerzodest, de a valasz, hogy mehetek a cuccert a tesztidoszak vege elott jott meg, ugyhogy nem mentem erte. Igaz ugy ket honapja kuldtek egy levelet, hogy vigyem vissza, kulonben levonnak x-ezer Ft-ot. Azota meg nem tettek.
Az OTP-s bankinghoz eleg egy relative nem tul uj bongeszo az nem oprendszerfuggo. Bar a legtobb dolgot inkabb telefonon intezem, sokkal gyorsabb. Az e-bankal csak a szamlaforgalmat szoktam lekerni nehanapjan.
A KH-nak oleg szar a telebankja is. Az egyenleg infonal a napokkal korabbi egyenleget mondja, utalni csak az elore megadott szamlaszamra lehet, raadasul a "bankfiokban elerheto egyenlegbol' ami fingom nincs, hogy miert nulla. Mondjuk ezt mar csak arra hasznalom, hogy a megtakaritasi szamlrol a folyoszamlara atutaljak penzt. Itt se ertem, hogy mi a faszert nem tudjak azonnal megtenni, csak a kovetkezo "munkanapon". Hiszen csak egy alszamla. Kiproszaltam, hogy ejfel elott par percel inditottam illetve ejfel utan par percel. Az elobbi masnap reggel atment az utobbi, csak egy nappal kesobb. |
|