Ciani Creative Commons License 2002.01.04 0 0 47
A csapat 2 "nevet" vásárolt a holt szezonban: egyikük, Juan Antonio Flecha (a Relax-Fuenlabrada csapatától érkezett) kitűnő egynapos menő, aki a kisebb körversenyeken is jól szokott szerepelni (2001-ben 5 győzelme volt), őt minden bizonnyal a távozó Dominguez helyére vették, aki sok pontot elvitt a csapattól, ezt tényleg pótolni kell; Flecha szerintem biztos nem lesz TDF csapattag.
Ebből a szempontból sokkal érdekesebb a másik jó nevű szerzemény: José Iván Gutierrez! Ő két évi ONCE tagság után tér vissza a csapatba, ez a két év számára sikeres volt (2000-ben az időfutamot, idén a mezőnyversenyt nyerte meg a spanyol bajnokságon). Szóval - elsősorban - a csapat időfutam miatt szerintem nagyon fontos az Ő személye, hiszen ott Jose nem tud beszállni a vezetésbe, kellenek a jó időfutammenők, akik hozzák az időt!

Én itt megragadnám a lehetőséget, és összeállítom az én Tour csapatomat! (idén nem hallgatott rám Unzue, meg is lett az eredménye: ilyen gyászosan régen szerepelt a Banesto a Touron! Utoljára talán 1996-ban)
Szóval a csapat:
1. számú ember (nem lehet kérdés :-) ) Jose-Maria Jimenez Sastre
Aitor Osa Eizaguirre
Dariusz Baranowski
Thomas Brozyna
José Vicente Garcia Acosta
José Iván Gutierrez
Francisco Mancebo
Denis Menchov
Javier Pascual Rodriguez

Előzmény: Ciani (46)