Én is ezzel a Midpointtal (5.02) próbálkozom, Elcon NT-vel(NT1+2AB+V.24) Nekem csak a connection teaming kell az egészböl, nem tudom ez a statikus TCP/IP hogy kavar itt be. Mer nekem az nincs, hálókártya sincs a gépben. Szóval az Elcon ML-PPP vel van felrakva, persze ha kapcsolódok, ki is írja, hogy 128Kbps, de ez ugye csak kamu, látom hogy csak az egyik led jelez. Amikor a Midpointtal kapcsolódnék, mind a két telefonos kapcsolattal külön-külön fölmegy(két külön korlátlan elöfizetés két cégnél), de egyszerre nem. Ha a másodikkal is tárcsáznék, kiírja, hogy nem találja az eszközt(modemet). Ha jól értem kell neki a két érvényes accounton kívül két modem is.
De hogy állítsak be két modemet ezen az NT-n ha nem ML-PPP-t? Vagy NT-vel ezt nem lehet megcsinálni, csak ISDN kártyával? Hol van az az NT-nek elöírva, hogy csak egy ISP cuccait füzze össze? Lehet, hogy elég érthetetlen voltam? Van valakinek ötlete?
Nekem ez a 20 napos trial van fenn, ti mind kifizetitek a 100 dolcsit utána? Én csak akkor fizetnék, ha ezt a trialt müködésre tudnám bírni.
Na, BÚÉK