Tecs!
Örülök, hogy felvállalod véleményedet ebben a Neorákosista-orbándiktatúrában :-) Tegyed csak. Meglásd nemsokára jön a fekete Volga helyett a kék VW.
Igen, egykicsit többet várok. Legalább 1 konkrét dolgot. De addig, amíg te csak puffogtasz egykét sort, addig én maradok szkeptikus.
hasonlítgatás
Megtehetsz Te bármit. Szabad világ, szabad asszociálás. De attól még undorító dolog őket párhuzamba állítani. Mikor mondtam én, hogy "én igazi magyar vagyok és te nem"? Mikor mondtam, hogy valaki ne alkosson véleményt? Soha. Ezért kérlek ilyen dolgokat ne adjál az én számba.
Visszatérve a párhuzamokhoz, kérlek gondolozzál már egy kicsit, hogy ki volt Rákosi Mátyás,Adolf Hitler, meg Mussolini és nem utolsó sorban Kádár.
Tömeggyilkosok, diktátorok, nemzetrombolók
És szerinted közéjük való Orbán Viktor?
Tömeggyilkos?
Nem
Diktátor
Nem. Akármennyire is harsogjátok nem. Többször képes volt már pozíciókról lemondani. Önszántából. Mondd, hány diktátor mondot le valamiről is? Sorold fel kérlek Orbán Viktor diktátor jellemvonásait!
Nemzetromboló?
Nem, ellenkezőleg. 98-óta a nemzeti tudat érezhetően megerősödött. Kormányzását az építés jellemzi és nem a rombolás.
+ Hitlert leszámítva mindegyik általam felsorolt diktátor valamilyen erőszakkal, vagy csalással jutott hatalomra. És Ő? Ő Magyarország demokratikusan megválasztott miniszterelnöke, akinek most a legjobbak az esélyei, hogy 2002 után is miniszterelnök maradjon.
jogutódlás
Igen? Akkor miért a MSZP vitte el a MSZMP vagyonát? Nyílván azért mert nem jogutódok. Ugye? Ezt ad be az átlag magyarnak. Sőt! AZ MSZP nem csak jogutódja, hanem szellemi örököse is az MSZMP-nek. Ellentétben a Fidesz-szel, ami semminek sem a jogutódja. De az antali-szellem örököse.
apák-fiuk
Tecs! Nem figyelsz! Már máshol is kifelytettem az ezzel kapcsolatos nézetemet. Általában azok után nem is szoktak velem arról tovább vitázni. De a kedvedért megismétlem X-edszerre.
1, Nem szerettek egy mércével mérni. Demeter apja az mehet, de a körmös Bauer az nem.
2, A gyermek nem felelhet apja tetteiért, de ha letagadja és hazudik azzal kapcsolatban, akkor bűnrészessé válik és ekkor már kritika is megengedett.
3, Volt verőlegények mentése számomra elítélendő dolog. Ezért utálom Kunczét.
Másfelől szerintem felidézni igazságtalanságokat az nem mocskolódás. Ha tévedtem, ki lehet javítani. Én sem vagyok tökéletes. Ha olyan van, elismerem, hogy tévedtem. De addig, amíg senki nem cáfol érdemben, addig én sem fogok változtatni nézeteimen. Igyekszem következetes maradni.
Légy az Te is! Minden jót!
jobbocska