szistipisti Creative Commons License 2002.01.01 0 0 63
C16SE!

Én sem szoktam elindulni behúzott kézifékkel, de ha véletlenűl mégis előfordulna, akkor az én autóm legalább figyelmeztet rá. Ez szerintem nem kerget az őrületbe senkit. Ha pedig az valakit zavar, hogy az ablaktőrlője csak akkor töröl, ha vízszeppes a szélvédő, akkor az automatikát a 307-esen egyszerűen kikapcsolhatja. A hagyományos autón általában a csapadékintenzitásnak és/vagy a sebességnek soha nem megfelelő az intervallum, mág ha állítható akkor sem. Ezért az esőérzékelő hidd el jó dolog. Én is csak akkor kapcsolom be, ha esik az eső. Az Intervallum helyett használom. A lámpák automatikus bekapcsolását is lehet inaktiválni. Azt pedig végképp nem értem, hogy ezeknek a funkcióknak az inaktivállásához bárkinek mi érdeke fűződne. Végül is az indexet villogtató automatikára sincs semmi szükség, hiszen ilyen alapon a kapcsoló ütemes ki-be kapcsolgatásával könnyedén lehet indexelni, és ez egy gyakorlott soförnek ugye semmilyen problémát nem okozhat. :-) Az pedig pl. ha beállok a garázsba egészen varázslatos, hogy automatikusan felkapcsolódik a lámpa. Nem mondom, hogy nem lehetne nélküle élni, de azért azt nehezen tudom elfogadni, hogy az a jobb autó, amelyik nem tudja ezt. De mégegyszer mondom, hogy az összes kényelmi automatikát ki lehet kapcsolni.

Előzmény: Törölt nick (62)