Mr Spock Creative Commons License 2001.12.30 0 0 5794
Kedves Mumu,

A Te valaszaidbol sem olvasok ki egy pontosan leirt irany partolasat.Csak egy magyarazatot miert van igy es nem maskep.......Egy varos kozpontja pusztul el es sugarzik a kornyeke tizeveket ha nem tobbet. Aztan megint tovabb all ,eltunnik a tomegbe.Bujocska,de ujabb es ujabb tamadas. Hogy reagalunk?

Ami miatt nem irtam le egy pontos irany partolasat, mert az Internetton leirtam, es ott tomegevel rohantak ram, Dr. Mengeletol kezdve a tortenelem legborzasztobb embereihez hasonlitottak. Pedig nemcsak hogy az a helyes irany, de az az irany ahove majdnem elkerulhetetlenul el fog jutni a vilag. Mert helyesen irod le, bi Laden, vagy akarkik ezek kozul, szepen fognak bujkalni, szepen fogjak a tovabbi borzalmakat szervezni, es ahogy hozzajutnak, vegrehajtani. Afganisztan lerohanasa, az is eleg "bekes korulmenyek kozott" kozel sem lesz elegendo a jelenseg megallitasara.

Ket alapvariacio van enszerintem.
Az egyik az, hogy a civilizalt orszagok osszefognak es egyszerre lerohanjak az egesz regiot, elfoglalnak minden orszagot ott, felszamoljak a diktatorokat es a diktaturat es eroszakkal demokraciat hoznak letre (igen, nem tevedes).

A masik az atomfenyegetes. Tudom hogy ez neked teljesen elfogadhatatlan lesz, de a mai technologia sajnos sokkal nagyobb pusztitasra kepesitette az embereket mint a multban, ezert meg olyan, amugy jelentektelen figurak is mint bin Laden es kovetoi kepesek ezreket megolni es hihetetlen pusztitast vegrehajtani, nehany dobozvago olloval es elvetemedetten okos tervezessel. Elriasztas csak sokkal nagyobb eroszak es pusztitas fenyegetesevel lehetseges.

De hajlando vagyok azonnal visszavonni a fenti ket kijelentest, ha valaki kepes egy tiszta es logikus akciot leirni, ami szinten hatekony es megoldja a problemat, anelkul hogy a nyugati vilagnak kapitulalnia kellene.

Gabor

Előzmény: Mumu (5777)