Rez,
Neked pszichologushoz kellene jarnod. Ezennel kozlom, hogy a tovabbiakban nemletezonek tekintelek.
Ugyanis en olyan emberrel nem vitatkozom, aki azt mondja, hogy ha en azt allitom, es ervekkel alatamasztom, hogy nincs igaza, akkor az valojaban azt jelenti, hogy rajottem, hogy igaza van, csak nem merem beismerni. Egyuttal elmondom megegyszer es utoljara: Ertem, hogy mit mondasz, de Nem ertek vele egyet!!!
Egyebkent nem azt allitottam, hogy a zigota nem el, hanem, hogy nem tekintheto onallo elolenynek, ahogy pl. a te agyad sem (ha van egyaltalan).
Amugy az ember nem belekoltozik a magzatba, hanem az a valami, amit en ugy hivok, hogy "lehetoseg, hogy ember legyen belole" lassan, fokozatosan onallo elolennye fejlodik. Hogy hol a hatar, azt valoban nem tudom, de azt tudom, hogy a 3. honap utan ill. a 7. honap elott van. Tehat az elso 3 honapban biztosan nem ember.
Amugy remelem, hogy soha eletedben nem vegeztel onkielegitest, mert a te elveid alapjan abban is lehet, hogy benne van a fiad. (Ha meg igen, akkor esetleg nevezhetlek kepmutato tomeggyilkosnak??? Naaaa, legyszi ugy szeretnem!!!)
Spock!!!
Olvass figyelmesebben legyszives. Mar ezerszer leirtam, hogy ez a harc, meg egymasra kenyszerites nem igaz, mert ha az abortusz legalis, az nem kenyszeriti az abortuszt ellenzoket abortuszra, mig forditott esetben azok akik maskepp gondoljak ra vannak kenyszeritve, hogy az abortuszt ellenzok velemenye szerint eljenek. Tehat ezert jo szerintem a jelenlegi helyzet. Errol mi a velemenyed?
Vikoca, flyOrDie,
Tartsatok ki, nekem kezd elmenni a kedvem az emberi korlatoltsaggal folytatott szelmalomharctol, (meg idom se nagyon van mostanaban) de azert Rez kivetelevel a tobbi resztvevore igyekszem majd reagalni.
Udv,
Ace
u.i.: En egyszeruen nem tudom elhinni, hogy ennyire nem tudjak egyesek megerteni, hogy az abortusz kerdesben csak az egyik tabor akarja a masikra kenyszeriteni az akaratat es ez az abortuszt ellenzok tabora. Akik a legalis abortusz mellett vannak, azok senkit nem akarnak kenyszeriteni semmire.