AL-fan!
Tényleg nehezen vitatkozunk, mert a Toledót még a 307-nél is elegánsabbnak találom, és biztos nagyon jó is. Azt viszont egyáltalán nem bántam meg, hogy a 307-t választottam.
"ezért is volt jó a digó gép, ott a kulcs kihúzásával megszűnt az áramforrás"
Ha kihúzod a kulcsot a 307-ből, ha nem, 10 perc múlva figyelmeztet, hogy economi mode, és minden lekapcsol. Még menetközben is képes átmenetileg lekapcsolni néhány nem fontos funkciót, ha a töltésmennyiség deficitben van. Ha pedig maxi gázzal huzatod, akkor az elektronika tudomásul veszi, hogy neked a lehető legnagyobb gyorsulásra van szükséged, és a kisebb generátorterhelés érdekében szintén lekapcsol néhány áramzabáló funkciót, sőt a klímát is felfüggeszti átmenetileg. Egyébként esőben az auto funkciót Te aktiválod és a törlés az eső intenzitása függvényében történik. Még valami, ha bekapcsolva hagyod az ablaktörlőt egy másik autón, vagy a tolótető kapcsolóját nyitva helyzetben felejted, akkor az automatikusan beindítja ezeket a fogyasztókat, ha ráadod a gyújtást, de nem a 307. Minden funkciót ki-be kapcsolással meg kell erősítened, ha másnap beindítod a járgányt. nem fog az ablaktörlő karistolni a jeges ablakon stb. Szóval ez jobb, mint ha kiveszed a kulcsot és megszakít minden áramot. Ez a 307-nél túl egyszerű lenne, ennél ez sokkal, sokkal többet tud. De nem ezek azok, amik napról napra megerősítenek abban, hogy milyen jó kis autó ez, hanem, hogy tényleg baromira kényelmes. Hosszú és rövid úton egyaránt. A hangja, az meg nincs is neki. Mint a villanymotor... Ha meg húzatod, akkor azér van egy kicsi, de nem tolakodó bömbölés, hanem kellemes motorzene. Na pont jónak mondom én ezeket. Egy AL-fan ezt még nálam is jobban tudja.:-)
„nincs benne egy seregnyi VW alkatrész, amiket én elvből (meggyőződésből még nem) utálok”
Mi a bajod a VW alkatrészekkel? Csak kíváncsiskodom.