Al-fan
2001.12.29
|
|
0 0
60
|
Tévedtem :) de viszont nem fogok most bent unatkozni a munkahelyemen, mert most ezt megvitatjuk :)
Amiket felsorolsz, azokból nagyon sok a Signoban is megvan. Őszintén szólva a motor konstrukciója igen ósdi, a többivel azért igyekeztek. Abszolút meg tudom érteni, hogy tetszik , hogy az autód ennyire kiszolgál, így nézve a 307 jobb választás is volt, hiszen újabb konstrukció, sok új "huncutsággal" Nekem speciel nem kell, hogy a lámpa felkapcsoljon, mert folyton be van kapcsolva ( ezért is volt jó a digó gép, ott a kulcs kihúzásával megszűnt az áramforrás:))Az EU-ban is kötelező lesz ám ! Azt, hogy esik, meg eldöntöm és bekapcsolom a törlőt. Sajnos a seat is nyifog, ha fagy van, kevés a benya, vagy éppen az ablakmosóban kevés a folyadék, én ezekért nem vagyok oda. Úgy nézem, mi mindketten a jobb megjelenésű, de inkább kényelmi funkciókat ellátó autókra mentünk rá, ezért egyezik a véleményünk. Banyek, így nem lehet vitatkozni sem.:)) A 307-es nagyon nagy előnye viszont a seat-tal szemben : nincs benne egy seregnyi VW alkatrész, amiket én elvből (meggyőződésből még nem) utálok :))) |
Előzmény: szistipisti (59)
|
|