Mongoose:
Látom, hasonló köröketsz futsz, mint én anno :), így megpróbálok segíteni, ahol tudok:
> Seat Toledo 1.6 16V 100LE Stella
> (...) Mindez 3,69 millió forint
Szerintem ettől ne essél hanyatt! Ez a kedvezmény már az autókiállítás előtt is élt, és ha - mint mondtad - neked bennfentes ismerősöd van a Seat-nál, _ennél_ sokkal jobb ajánlatot kellene kapj. Mert hát mint tudjuk, van az "akció", meg a "kedvezmény"...
Ugyan Neked nem teszik, de a Leon-ról láttam egy nagyon jó ajánlatot egyszer. Nem ilyen szórólapos volt, hanem a Lurdy házban állítottak ki egy 1.6 16V 105LE Leon Sport-ot, amiben asszem már volt man. klíma, és még mindig 4 milla körül járt... Talán csak egy egyedi darab volt? Nem'tom, de nagyon kedvező volt... Szóval szerintem nézz utána ilyeneknek is.
Ja, még egy apróság: SzVSz az nem 1.6 16V-s, hanem csak 1.6, mert a 16V már 105 pacis lenne... Ez a 100LE-s változat pedig a (szerintem aligha nehezebb) Leonban is "csak" egy 11.3-as gyorsulást produkál (a 105LE-s 10.9-éhez képest), és a fogyasztása se túl jó a 16szelepeshez viszonyítva - városban 10.6 vs. 9.3. (Oké, cserébe rugalmasabb picit.) Szóval nem tudom, ezt tényleg ki kell próbálni...
A Ford-ról:
Anno, amikor én jártam a szalonokat, olyan akciókat tálaltak, mint ingyen rádió, téli gumik, satöbbi-satöbbi....
De a kereskedő azt mondta, hogy azokon az akciókon _túl_ még lehet számolni egy kb. 4%-os kedvezménnyel. (Mondta ezt úgy, hogy csak benéztem edzésről jövet, és nem "vásárolni voltam öltözve"...) Szóval a 60e+46e nem irreális, sőt!
Tehát fene tudja... :)
Jó nézelődést! :)
Varshi