Mongoose
2001.12.29
|
|
0 0
49
|
Hali!
Én tegnap elmentem és beleültem az új corollába. Hát mit mondjak nagyon lehangoló volt. Eddíg tetszett az autó, de most, hogy beleültem lehangolódtam. A műszerfal maga (a műszeregyüttes) úgy néz ki mint egy 15 évvel ezelőtti corollában. Annyira egyszerű mint egy pohár viz. Egy 1500-ös kockalámpás zsigulinak is stílusosabbak a műszerei. Katasztrófálisan néz ki. Nem csoda, hogy a reklámban sem mutogatják. Maga a dögunalom. Amit az írásomból is látszik, ez sokkolt engem. Ezek után felnéztem a tetőkárpitra. Na ezt nem kelett volna. A lámpa olyan mint egy seicentoban. Sőt! Még abban is igényesebb darab van. Amúgy szerintem nyomasztóan sok a műanyag. És az, hogy ezüst középkozollal csak a közel 5 milliós automata darabot lehet venni már abszolult kilőtte a dolgokat. Ja! A manuális klima 300 ezer forint. És 4 hónap a várakozási idő. Ahogy számolgattam kb 20-30%-al drágább minimum a kategóriatársaknál. Felszereltségben messze elmarad a kor szinvonalától.
Sajnálom, mert esélyes versenyző volt. Persze sokat láthatunk majd belőlle a magyar piacon, mert "megbízható"....
Mongoose |
|