sziasztok!
tartok egy kis élménybeszámolót, mert az elmúlt egy órában igen jól szórakoztam :)
először is, ha valaki látná dr. mustafa-t, az adja át nekem szívéjes üdvözletemet, és ha lehet ölje meg a nevemben :)
nem lettem rasszista, félreértések elkerülése végett, de annak, aki annyira unalmas könyvet képes írni, mint ő, bűnhődnie kell! pláne, hogy még azt is akarja, hogy megtanuljam.
mindenesetre szórakoztató fejtörő néhány kissé magyartalanra sikeredett mondata :)
tanulás közben háttérzajnak bekapcsoltam a tv-t. na, hát azon még jobban szórakoztam. épp mónika show ment. téma: péntek este vadászni indulok. iq-snál iq-sabb emberek jöttek mentek, de az operatőr az istencsászár volt. bejön egy 19 éves, magát komolynak mondó, de azért az egyéjszakás kalandokat sem megvető srác, öltöny-fehér ing-nyakkendő. kamera végig vette a fejétől a lábáig a gyereket, és fél percre megállt az öltönynadrág alól kivillanó fehér flotírzoknin :DD
aztán jött a következő vendég: DICK (45), bevonult a the wall-ra, ritmusra lépett, és aztán büszkén mesélte, hogy együtt volt a szigeten a lányával, és neki is azt javasolja, hogy ne akarja magát lekötni, inkább futó kapcsolatai legyenek. illik rá a neve :)))))))
ezután jött a találkozások sztármagazni, kozsó (broáf) és újdonsült üstökösei, akik közül sophie fázós cicijei tetszettek leginkább a kamerásnak, mert azt mutatták vagy fél percig :) aztán azt is végignézhettem, hogy hogy okádja nyakon kautzky armandod a gyereke.
és barátok közt ma még nem is volt! :D
csók,
paulina.happy :)
ui: elnézést, ha így elmesélve nem is viccesek ezek, ezt tényleg látni kellett. mindenesetre én már egy órája röhögök :)