Macika Creative Commons License 2001.12.28 0 0 446
Puhos

Megnyugodtam :c)))))

csiribingyó

Ma hívott a hölgy a szalonból, és közölte, hogy a szerződésünkben leírt alvázszámú autó „szállításra kész” státusszal szerepel a számítógépén, de még mindig Bécsben leledzik (igaz, hogy legutolsó várható szállítási határidőnek a mai nap volt megadva, de volt már dec. 14-e, 18-a, 20-a és legutóbb 22-e is!!! :c((( ).
Azt is elmondta, hogy január 2-án országos leltár van a Renaultnál, de 3-án már szállítanak, és tuti megjön az autóm. Én holnap akartam szerződést bontani velük, de a hölgy azt ajánlotta, hogy várjuk meg jan. 3-át, ha aznap délig nem jön meg a Thalia, csak akkor tegyem meg a szerződésbontást. Viszont ha holnap nem szerződök a Bravara, akkor elképzelhető, hogy jan. 3-án már egy drágább áron (a Renault is emel kb 3-5 %-ot, ami akár 135.000 Ft is lehet) kapom csak meg az autót.
Az a bajom, hogy nem tudok dönteni a két típus között. Mindegyik mellett-ellen ugyanannyi érv szól. Sajnos a vállalkozásom már most is nagyon megsínylette az elmúlt bő kettő, autó nélkül töltött hetet, a gatyámat kifizettem már taxira. Emiatt kapkodok ennyire, hogy pár nap is számít.

Előzmény: Puhos (445)