rakowszky Creative Commons License 2001.12.27 0 0 557
IGEN, IGEN, IGEN! A CVC az a legnagyobb baja a Panának! Én is gyűlölöm, mint az állat!
Pause üzemmódban nem műxik, így akkor életlen a kép. Amint elindul a play, fél másodpercen belül felnyomja a Sharpness-t maximumra. Ennyi, amit az a szar csinál. Na ettôl kontúros, zajosszélű szemét lesz a kép. Kikapcsolni NEM LEHET. Ez a kedves szolgáltatás automatikusan jár, ha akarod, ha nem.
Ilyen szar videókben nem lehet utólagosan menübôl elôhozni letiltott funkciókat, mint ahogyan a Sony videókameráknál csinálják nagyon sokan? De jó lenne egy CVC on/off menüpont!!!! Meggyôzôdésem, hogy minden videóban az AGY a lehetô létezô maximális funkciókat tudja, csak ahogy megy lefelé a modellpalettán, úgy sorra tiltják le azokat. Pl a JOG/Shuttle, Jet rewind on-off, biztosan igazam van, kellene ember aki esetleg tudná az okosságot. Egy baj van: Nemigen láttam semmiféle belsô csatlakozási pontokat, ahol egy szervizprogram számtógéprôl megindíthatná ezt. Vagy szerintetek a Pana servicében van olyan speciális TÁVSZAB amin keresztül bele lehet menni az AGYBA is? Ilyenrôl már hallottam...
Infot, infot plíz!
Előzmény: csibesz (556)