Nem szeretnék ünneprontó lenni, de úgy érzem, hogy sajnos elég esetleges volt a gála.
Aki nem olvassa a Vas Népét vagy a bckormend.hu-t, az nem is értesülhetett róla. A Nemzeti Sportba biztosan be lehetett volna tenni egy kis beharangozót, lásd a szolnoki gálát is leközölték, nem is maradt el a teltház (persze nem csak ezen múlott).
Az időpont sem volt túl szerencsés, hiszen 2 nappal karácsony előtt nagyon sokan még ajándékért rohangáltak. Talán jobb lett volna mondjuk a két ünnep között lebonyolítani.
Én az összes olyan játékost, edzőt, vezetőt meghívtam volna, aki az elmúlt 25 évben Körmenden tevékenykedett.
Ezenkívül megszavaztattam volna az utóbbi negyedszázad legjobb ötösét.
Fő program lehetett volna egy vérre menő jelenlegi Körmend - volt körmendiek (Czigler, Riley, Mogyoróssy, Halm, Pojbics, Kálmán, Fodor Geri és Marci, Érsek, Szájer, Csapi, Vavra András és Péter) mérkőzés. A gála jó alkalom lett volna a sokat szidott távozók, és a közönség közeledésére is.
(Elnézést a sok "volna" miatt.)
Az Apák-Fiúk meccs nagyszerű "csatát" hozott, de talán elég lett volna egy félidőnyi játék, hiszen 40 percen keresztül nem könnyű jó showt csinálni, főleg ötvenhez közeledve.
A 25 Ft-os nosztalgiabelépő remek ötlet volt, azon viszont némileg csodálkoztam, hogy a klub nem használta ki a kínálkozó alkalmat (gála, karácsony) arra, hogy plusz bevételre tegyen szert "merchandising" (nem jut eszembe a magyar megfelelője), pl. a klubirodában kapható dedikált csapatkép, a játékosokról készült gipszszobrok, sálak, mezek, stb. értékesítésével.
Ezen a téren egyébként is érzek némi lemaradást, szerintem jobban ki lehetne aknázni a benne rejlő lehetőségeket.
Az általad is beharangozott vetítés sajnos elmaradt, nem tudom, hogy miért. Csakúgy, mint a zsákolóverseny jelentkezők hiányában.
Ettől függetlenül remek este volt, de a fentiek fényében úgy gondolom, hogy meg lehetett volna profibban is szervezni.
Na, majd a 30 évesnél én is besegítek. :-))
Hajrá Körmend!
Még 25 évet az élvonalban!