sansalvador Creative Commons License 2001.12.27 0 0 2
Hát nem tudom megvettétek-e már, de ha még nem akkor gyorsan fussatok és vegyétek!:-) Baba kis gép valójában. Én kb 10 napja vettem egy ilyet a Media Markt-ban, 169 ezer volt az ára. Van hozzá USB kábel, szofver (Microsoft, Adobe). Az adott elemek csak simák, ezért ajánlatos beszerezni hozzájuk akkusakat. Én a Foto Phorst-ban vettem Varta szettet 4 ceruza akkuval és töltőjével 8 ezerért (1,2 Volt, 1600 mAh). De ha kapsz 1,5 voltost 1800 mAh-val, az még jobb.
A gépet mielőtt megvettem, aprólékosan utánanéztem mit éri meg egyáltalán. Erre nagy segitség volt itt az index Digicam oldala is. Végül is arra jutottam, hogy valóban ennyi pénzért ez a legjobb gép. 6x optikai zoom, mozgókép felvétel, webcamera funkció és sok apró okos, ügyes megoldás, szolgáltatás. Kitűnő képek készithetőek vele, szinte ledöbbentem mennyire jók. Egy normál felvételnél az A4-es formátumban kinyomtatott kép -persze fotóminőségű nyomtatóval- kifogástalan. Alapban jár hozzá 16 megás SmartMedia kártya, de én is vettem rögtön egy 64 megást mellé (15 ezer), igy nincs gond ha sok képet, videót csinálok.
Szóval csak ajánlani tudom, szerintem ennyiért jobbat nem kap az ember.