Elrond86 Creative Commons License 2001.12.26 0 0 2335
Csak James007hez szeretnék csatlakozni... Én is NAGYON hálás lennék ha valaki elmagyarázná a multilink használatát.
Megpróbálok minden infót megadni amit csak tudok.
Angol Windows 2000 Pro-t használok, OEM ISDN PCI-kártyával. ' vonallal simán tudok csatlakozni, semmi gond.
Ha propertiest nyomok a cuccon amivel csatlakoztatok, és ott a General fülecskére megyek, kiírja 2szer egymás alá hogy "ISDN Channel - OEM PCI ISDN". Alapjáraton az egyik van csak bepipálva.
Itt jönnek a kérdések: a másik mellé csak pipát kell tenni ugy hogy semmi telefonszám nincs beirva, vagy kell oda irni valamit? Ha nem irok semmit akkor csatlakoztatáskor csatlakoztat, aztán kiirja hogy megprobálja egyesiteni a 2 kapcsolatot, de mindig errort ad!!! (valami olyasmi hogy nem tudja elérni a megadott eszközt) Szoval ugy néz ki a telefonos vonal valami okból nem elérhető! Pedig mindenképpen hat a telefonra mert felvettem a kagylót csatlakoztatás közben és amikor megpróbálta egyesiteni a gép a vonalakat akkor megváltozott a búgás.

Szóval, tud valaki segíteni? Reménykedhetek?

Ui.: próbáltam keresni a topicban dehát nem embernek valo ezt mind végigolvasni! Nem gondolt még itt senki arra hogy nyisson egy uj topikot? :-)

Előzmény: james007 (2334)