Előszöris szeretnék minden kedves topiclakónak, meglévő és jelenlegi Ügyfeleinknek Békés és Boldog Karácsonyt, valamint Sikerekben Gazdag Új Évet kívánni!
APT
OFF
Véleményem szerint azért az autók fejlődtek a 60-as évek óta, de ez a fejlődés 80 %-ban az elektronika fejlődésének volt köszönhető, kb. 20 %-ban új ötleteknek.
A mostani navigációs rendszerek, kanyarstabilizátorok, vagy a Mercinél például az indukciós kártyás nyitó-működtető rendszer szerintem azért az autók fejlődését is jelentik, csak nem az alap értékekben. De aki közlekedett már mondjuk az új S500-zal pár karikát, az tudja miről beszélek, az azért nem a 60-as évek beli járgány. Radásul sok extra, ami elsőre parasztvakításnak tűnik, pl. szellőztetett masszázs-funkciós ülések, ilyesmi, annak aki sokat utazik, nagyon betalál.
Én pl. Genfbe szoktam menni egy lövésben, sajnos nem ilyen bringával, de aki ilyen 1500 km-eket hajt és gyakran, bejön egy-két pár órás dugó Zürich mellett, és akkor könnyen 20 órát mész egyhuzamban. Na olyankor azért már értékeled az ilyen apróságokat. Ezt csinálja meg valaki Suzukival :-)
ON
Glashuette
Speciel az Alain Silberstein esetében tök biztos vagyok abban, hogy annak a vevői 90 %-ban min. 20-30, de lehet hogy több száz órával már rendelkeznek egyébként. A maradék szerintem elvont marketinges vagy építészmérnök vagy formatervező. A nagyjának csak kell egy ilyen is, mellette Chopardja meg a többi van egy egész gyűjtemény. Még jobb példa a Gerald Genta mikimauszos retrográd tourbillon, horror pénzért, kb. pofára egy 10 éves gyereknek való. Ezeknek az óráknak megvan az ügyfélköre, gyűjtők, de szerintem a Chronoswiss Opussal nem lehet összehasonlítani.
Az egy hordható óra, amiben a hozzáadott érték (legalábbis az én számomra) teljesen nyilvánvaló. De persze nem akarlak meggyőzni, ha neked nem, akkor nem.