Opelroy Creative Commons License 2001.12.23 0 0 2
Szia eisace!
Látom nagyon képben vagy Kadett ügyben! Valóban egy Coupéról van szó! Furcsa módon nem egy falusi fészer háta mögött találtam, mint általában a veterán járműveket szokás. Itt Pesten a Közlekedéstudományi Intézet udvarán állt már idestova 5 éve! A főnököm tulajdonában volt az autó. 5 éve vette, de soha nem használta, csak beállt vele az udvarra! Sajnos nekem már autóazállítóra volt szükségem, hogy hazacipeljem friss szerzeményemet! Meglátszik rajta a közel 40 év, melyett a szabadban töltött! Nálam szerencsére már garázsban pihen. Gyakorlatilag nincs alatta fenéklemez és küszöb, de a többi rész rendben van! A javítások nagyrészét én és egy lakatos barátom végézzük majd, de egyelőre még csak az információk összegyűjtésénél tartok.
Az viszont baj, hogy akinek van valamilyen alkatrésze hozzá, az rendszerint az arannyal egy árban adja. Emiatt fog sokáig tartani a restaurálás, de ezen szerintem a veteránosok nagyrésze túlesik már az elején! Minden jót Neked és köszi a bátorítást! Boldog Karácsonyt!
Előzmény: Veisace (1)