Na, végre megérkezett a Greatest Hits DVD, és egyelőre nem bántam meg, igaz, pár klipet még rápakolhattak volna, hely az lett volna szerintem még egy kicsi. És túl sok extra sincs rajta, de ami rajta van, azt legalább jó minőségű.
Értelemszerűen rajta van a 18 klip a válogatás album számaihoz, valamint 6 szám akusztikus változata is, miközben az MTV Unplugged felvételhez hasonló felállásban zenélnek (A Forest, The Lovecats, Close to Me, Lullaby, Friday I'm In Love, Just Say Yes). A PowerDVD-vel - igaz, kicsit macerásan - sikerült megtalálni a három "bonus hidden video"-t is, melyek a következők: The Caterpillar, Pictures of You, valamint egy másik Close to Me verzió. Nem tudom, miért volt jó ezeket így elrejteni, de sebaj, a lényeg, hogy ezek is rajta vannak.
Kicsit hiányoltam a Night Like This és a The 13th klipjét.
Elsőként a Just Say Yes-t indítottam el, mivel azt még soha se láttam, és elsőre nem tudtam, ki az a csaj, aki a háttérben ugrál. Aztán amikor ő is énekelni kezdett, egyértelmű lett, hogy nem más, mint Saffron a Republica-ból, csak korábban részben vörösre festett haja most már teljesen szőke :)
Furcsa volt még, hogy a számok között nem tudtam a balra/jobbra nyilakkal váltani, valamint hogy a számokban a pozíciót jelző sávon se lehetett ugrálni, pedig néha szerettem volna.
Nos, ennyi lett volna az első élménybeszámolóm a DVD-ről. Ha még találok valami érdekeset, jelentkezem.