neon light Creative Commons License 2001.12.22 0 0 422
Sziasztok
Újabb Thalia tulajt köszönhettek a topicban :)
nyár közepén lett rendelve a kocsi a baumgartnernél és mire visszajöttünk a nyaralásból kb már mehettünk is érte. Augusztus óra nyúzza a család és egyelőre megelégedéssel!
Amit említettek páran, hogy a csomagtarto beakad, itt még nem jött elő. Ez egy 75LE-s RT, és sarki fény. A megmunkálás lehetne jobb az utastérben, a müanyag tényleg fehér alatta, ha elkezd kopni... de összeségében megfelel az elvárásaimnak. A fordulatszámmérő sem ad fura hangokat és én még a csobogást se vettem észre, igaz célirányosan még nem figyeltem. Lassan eljön az elsö szerviz ideje, ami épp jokor jön, mer egy dolog rettentöen zavar. A sebváltónál a műbőr bevonat túl rövidre van méretezve és ha erősebben mozdítom 4esbe a váltót, bizony felpattintja a műanyag tartót és kilátszik az alatta lévő fém. Szerintem igencsak spóroltak az anyaggal, legalábbis nálam. Próbáltam bekukkantani más Thaliákba a parkolóban, de úgy tünt mindenhol van elég anyag a sebváltonál hogy ne pattanjon fel a müanyag keret. Másvalaki tapasztalt ilyesmit?
Egyébként minden másban meg vagyok elégedve az autoval, a fogyasztás sem vészes, városban 8liter fölé nem nagyon megy.