Úgy néz ki, Beléndek meg is adta a választ. Gyuri nekem is az első számú kedvencem volt, aki szerintem folytathatta volna a játékot ugyanolyan magas szinten.
Ha már évforduló és legemlékezetesebb dolgok:
1. A ZTE elleni őrület (amikor a döntőn nem született hazai győzelem). Igaz, hogy elbuktuk, de akkora kosárlabda-láz szerintem soha nem lesz az egész országban.
2. Az első kupagyőzelmünk. Két hihetetlenül küzdelmes (igaz, hogy elég gyenge) meccs, a döntőn Zsebe Feri utolsó másodpercekben szerzett döntő kosarával...
3. A salgótarjáni kupagyőzelem. Ez volt szerintem minden idők legjobb körmendi csapatának legjobb meccse. (sajnos akkor nem lettünk bajnokok, mert ugye Eddy...)
Persze ezek mellett megemlíthetném a fantasztikus Saporta-meccseket, a többi kupagyőzelmet, a két megnyert bajnoki döntőt, meg tulajdonképpen mindent, azokat a meccseket is, amelyek talán akkoriban nem is tetszettek annyira...az idő nagy úr...
Természetesen az első helyre kellett volna tennem 1987 április 12-t, de nekem az volt életem legelső körmendi meccse (hiába, divatszurkoló vagyok:))), meg hát csak tíz éves voltam akkor.
Csak azt kívánom, hogy legyen a csapatnak még legalább 25 ilyen éve, és maradjon életforma körmendi szurkolónak lenni.
HAJRÁ KÖRMEND!!!
És kellemes ünnepeket mindenkinek.