glashuette
2001.12.21
|
|
0 0
3225
|
HRM King Gyula I: Te írtad: "Akkor jön a szarosszendvics, mikor leesik az óra és alkatrész kell hozzá. Legközelebb biztos Eta szerkezetre épülő órát veszel, garantálom." Nos, ha holnap beesne a Zenith órám a Láchídról a Dunába, akkor sem követnék el harakirit. Nekem 3 év alatt megtermelte már azt a gyönyörűséget amiért megvettem. Egy pillanatig sem rágtam a körmöm amiatt, hogy mennyi lesz hozzá az alkatrész. Ha azon eszed magad örökké, hogy mennyi lesz a Mercid szervize akkor ne vegyél soha. Nem neked való. Mellesleg van Eta Valjoux szerkezetes 7750-es Bulovám is, és képzeld el hogy imádom. Nem azért mert olcsó volt kitisztíttatni, hanem mert szép. És Eta áron vettem, 100.000 Ft-ért. Mint tucatáru, nekem ennyit megért. Nem egymillióért vettem Etát hanem a tizedéért. Egymillióért én nem Etát akarok venni! Írhatják a 9000 Eurós 7750-es Eta werkes óra számlapjára azt hogy Alain Silberstein, egy dolgot tudnod kell: nem sokat fogsz látni csuklón, mert akkora marha kevés él a Földön, aki Eta tucatárut vesz luxus áron. |
Előzmény: HRM King Gyula I (3210)
|
|