te_o
2001.12.21
|
|
0 0
3221
|
BTS!
A pontossagot csak azert emlitettem, mert te is utaltal ra, es elegge gyakori a kvarcorasok koreben ez az erv. A topicban mar korabban elokerult a tema, ha erdekelnek az erveink, utana lehet nezni. A sportora fontos jellemzoje a masszivitas, ezt elismerem, ennyire azert kepben vagyok. Amit a TAG Heuerrol olvastal, az ha minden igaz, elegge marketing jellegu iras volt, mint ahogyan a Vectoros is. Nem is vitattam, hogy valodi sportora, es a celjara tokeletesen megfelel. De sajna szamomra semmi tobb, nem kepes semmi olyan pluszt nyujtani, amit masik tucatdarab nem. Szoval a sportorak eleve olyan kulon vilag, amit megint csak az igenybevetel figyelembe vetelevel lehet vizsgalni. Amit a Heuer irt, mind igaz es szep, de hozzajon meg a kidolgozasi minoseg, megbizhatosag, belso egy oranal. (ahogy hallottam, a Heuernek sem erossege ezek kozul nehany). Szoval meg egy kvarcverk es kvarcverk kozott is lehet kulonbseg (lsd. Ora Mag.), ezt pl. abban veszed eszre, h. egy ev alatt leszopja az elemet, meg hogy javithato, strapas lesz e az ora tiz ev mulva. A Breitling pl. mindegyik kronometer. A tokok is legyenek masszivak, es ne potyogjanak ki a gombok fel ev utan - ehhez megint kidolgozasi minoseg kell. Viszont mivel en mint irtam, nem nagyon vagyok sportorailag kepben, nem tudok bovebbet irni az oraddal kapcsolatban sem. Egyebkent hetkoznap mit hordasz (mar ha nem iparialpin antennaforgato mernok vagy).
te_o |
|