alexandrosz Creative Commons License 2001.12.21 0 0 3217
Uhh, micsoda vita alakul itt ki! :o)
Már jó ideje olvaslak Benneteket, eddig még nem mertem hozzászólni a témához, hiszen közel sem ismerem annyira ezt a világot, mint az itteni törzsvendégek. Most azonban pár dolgot "papírra" vetnék.
Egyet kell értenem BTS-sel, a fénymásolat példa nem túl jó, talán kicsit sértő is...akárcsak a lakatos kontra businessman összehasonlítás. Tény viszont, hogy nekem is egyre jobban tetszenek a mechanikus szerkezetű órák, azért óragyűjtésre biztosan nem adom majd a fejem. :o)

j b!

Nekem egy sváci kvarcórám van, akkor az most mégsem svájci? ;o)

A svájci óra valóban konzervativ elegancia szimbóluma, legalábbis a világon ez már nagyon sok helyen így van. Azért a mi kis hazánkban ez még nem teljesen van így. A svájci óra (főleg a mindenki által ismertek, főként a Rolex - most majd kapok oyster-től, az biztos.o) ) nálunk sok esetben még a gazdag/újgazdag sznobok magamutogatásának eszköze. Még azt is megkockáztatom, hogy magukat csodálják és nem az órát, mikor is azt viselik...
És ezzel nem azt mondtam, hogy Te ilyen vagy, sőt itt a topicban már számot adtál arról, hogy tájékozott vagy ezen a területen, nem úgy, mint én... Viszont számomra az is kiderült, hogy Neked nem okoz gondot egy olyan óra megvásárlása, melyet mások egy életen spórolva sem tudnak megvenni. Szóval mikor minőségről, árról beszélünk, akkor ezeket a sajnálatos tényeket is figyelembe kell venni. Egy Sector kategóriájú óra sem érhető el mindenki számára.

Elnézést kérek, hogy majdnem laikusként belekotyogtam a nagyok dolgába, sőt még az sem biztos, hogy igazam van, sőt nem voltam valami összeszedett sem így év végén...

Előzmény: BTS (3216)