syrius Creative Commons License 2001.12.21 0 0 261
Mi meg 13. havit sem kapunk csak január közepén. Az utolsó pillanatban. Vajon ki és hogyan használja addig pénzünket az ELTÉnél. Igaz így kevesebbet vonnak most, szóval majd 10 ezerrel haladjuk meg a minimálbért.
DE, a fő gondom, hogy az elmúlt hetekben kiéleződött viták voltak a tanáriban (az aláírásgyűjtés kapcsán is), ahol sokan egyszerűen azt az álláspontot képviselték, miszerint ez egy jó kormány, ennyi fizetésemelést még nem kaptak és az irány is jó, szóval ők biztosan ismét a Fideszre szavaznak. Ezek is azok a pedagógusok, akik ugyanúgy évtizedek óta vannak a pályán, ugyanúgy jóval 100 000 alatt keresnek bruttóban, ugyanúgy 1900 Ft-t kapnak oszt. főnöki pótlék és 6000 Ft-ot szakvezetői pótlékként. Nem kapnak se étkezési, se ruhapénzt és ugyanúgy nem is pályázhatnak(!) számítógépre. De ők elégedettek. Akkor most a barom én vagyok? Nálatok hogy van ez?
Ja melyik az a Népszabi, amelyikben a közelmúltban megint megjelent valami olvasói felhívás? (Tudom, tudnom kéne róla, de nem lesz időm végiglapozni 203 hetet)
Előzmény: emmi (260)