Sziasztok!
Nagyszerű nap volt a tegnapi és jó ilyenkor magyarnak, paksinak lenni. Gratulálok a Kaposvárnak a sikerhez (bár mint megjósoltam, nem okozott komolyabb erőfeszítést a győzelem).
A mieink az elmondások szerint (de jó lenne megszerezni a felvételt) remekül játszottak és a csapat nem érezte meg Geri hiányát. A hátvéd nagyon lázas volt és édesapja nem kockáztatta a pályáraküldést. Amit Marci az utóbbi időben csinál az fantasztikus. Kíváncsian várom, hogy fog kinézni kezdőötösünk Geri visszatértekor. Feribá végre megtalálta régi önmagát, Laci pedig egy tripla-duplával tette fel a koronát a hetek óta tartó remek teljesítményére. Szóval szép volt így az évvége és ilyenkor az ember nem is gondol a problémákra.
Úgy tudom, ha az egyik magyar csapat bejutna a 8 közé, akkor automatikusan kapnánk egy Saporta helyet jövőre. Az eredmény tudatában néztem tegnap az Euroliga meccset (Partizan-AEK, qrva nagy meccs volt!) és egyszercsak eszembe jutott, hogy csapatomnak köszönhetően már mindkét gárdát láthattam élőben is (sőt a görögöket le is nyomtuk). Ezért van értelme az európai kupáknak! Tudom, hogy ez elsősorban pénzfüggő, de olyan szép lenne, ha a bajnoki helyosztók a kupakvalifikációk miatt hoznának kemény ütközeteket. Talán egyszer még Euroligás csapata is lehet a férfi szakágnak...
Gratulálok Gulyás Robinak a Leverkusen elleni győzelemhez, illetve Munteán Andrásnak és Bovánovics Miklósnak (két egykori játékosunk) a Falco elleni remek dobóteljesítményekhez (Munti 19, Bova 20). Nélkülük valószínüleg nem áll ilyen szépen helyt a kecskeméti csapat élvonalbeli ellenfelével szemben.
Sporttárs!
A paksi produkció alapján valóban nem meglepő a sikerünk, ám azóta a Himki a bajnokságban és a Koracsban is bizonyította, hogy nem szabad leírni. Ha nyernek Opavában még tovább is juthatnak. Szerintem nyugodtan legyünk büszkék arra, hogy egy orosz csapatot idegenben megvertünk (ez a csapat az Ural-al és a CSZKA-val játszik egy bajnokságban!), illetve, hogy egy osztrák gárdának esélye sincs egy magyar ellen. Fociban lenne Europában olyan kupaellenfél, aki ellen bármelyik magyar gárda bárhol és bármikor győzni tudna? Arról, hogy milyen kupában indulhatunk egyes egyedül mi tehetünk. Szerintetek fontos az MKOSZ-nek a kupaeredmény? Ha igen miért nem támogatja a kupaindulókat? Ha lenne egy fix biztos támogatás erre, nem karikásostorral kellene hajszolni a kupaindulókat. Remélem jövőre elkezdhetjük a menetelést komolyabb ligában is.
Üdvözlettel:
Feribá04
Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!
Ui: A Kelet-Nyugatra jön valaki?