Filburt Creative Commons License 2001.12.19 0 0 6
Par tapasztalattal en is beszallnek (kicsit hosszu lesz), mivel szereltettem mar par dolgot.

#1 Matav
Kijott egy kis fazon, mondtam neki, hogy le van merve, n meter kabel kell, visszament a kocsiba a kabeldobert, utana fogta a bilincseket, a szogeket, kalapacsot es szepen, erzessel vegigkopogta a lakast. A drot nem is latszik sehol. /Mondjuk funny volt, mert az egyik macska odament megnezni, hogy mi folyik itt, a ficko meg majdnem infarktust kapott tole. B-) / Egy helyen kellett furni, azt is erzessel csinalta.

#2 UPC - I
Szuleim lakasaban gond nelkul csereltek ki a regi koaxot az ujra. Elosztot oda es annyit tettek, ahova es amennyit kertunk. Egy helyen volt gond, mert kijott a vakolatbol a bilincset tarto szog, de az nem az o hibajuk.

#3 UPC - II
Az en lakasomban viszont nagyot alkottak. Ket fele kell elagaztatni a vezeteket (TV ill. szgep). Mondtam, hogy merre vigyek.

A kabeldobot leb*sztak a kb. 2 honapos parkettara, a csavarokkal lefele. Kertem, hogy ne tegyek, mert zsir uj a lakkozas. Leszartak. Sot, odebb loktek. Ekkor eldurrant az agyam, a fickot kib*sztam a lakasbol.

Aztan egy pillanatra nem neztem oda, mar televertek az ajtofelfat szogekkel. Elkezdtem orditani a masik fickoval is, hogy ezt most qrvagyorsan elharitja, es ilyen szar munkat otthon vegezzen, ne itt. Nem ertette, mi bajom van. Mondtam neki, hogy nezzen korul, a lakas most lett felujitva, ok meg elb*sszak. Mondtam neki, hogy lemerunk x m kabelt, itthagyja a csatlakozokat meg a dobozt es en szerelem fel.

Nem akarta, de mondtam neki, hogy egy filler jattot nem kapott volna amugy sem, szoval nem marad le semmirol, maximum a kirugatasarol, ha ideadja a szukseges cuccokat. Na ezt vegre felfogta.... Kb. 1 honapja volt, de megint sik ideg lettem tole...

Filburt