belfera Creative Commons License 2001.12.18 0 0 810
Feri bá!

Camprag irányító poszton jutott szóhoz, hiszen mellette a Halm-Zsebe-Klisura-Czigler négyes szerepelt a kezdőben.
Szerintem eléggé felemás volt a megítélése, csakúgy mint Klisuráé, aki állandóan töketlenkedett, meccsenként 5x ellépte, de valahogy mindig berámolt 20-25 pontot.
Amint már írtam, Földi edző is akkor került a csapathoz, és hát ő most is szeret a délszláv vonalra alapozni.
Én is úgy emléxem, hogy Kálmán Fodor Peti "titkos fegyvere" volt az azt megelező szezonban, és nem vagyok benne biztos, hogy már akkor szupertehetség lett volna.

Pollard és Norris (ahogy filippo már jelezte bedobó ill. center poszton) voltak az első amcsik- mindketten ébenfeketék - a magyar bajnokságban, a MAFC csapatát erősítették. és talán egyetemre is jártak Budapesten. Azt nem tom', hogy miért kellett idő előtt távozniuk. Talán megbuktak egy gyakuvén, vagy esetleg túlzott alkoholizálás miatt? :-)

Gorjanác Marin a Hosszú, Likár, Rátvay, Mihálovics féle Bajában játszott, ha jól emléxem 4-es , 5-ös poszton.

Az emlegetett önkosarat nem igazán értem (paksi játékos bedobja alapról szolnokinak, aki kosarat szerez?), elmagyaráznád még 1x?

A végére két mai eredmény a kupából:

Körmend - Dombóvár 102-72 (Lee nem játszott)
Debrecen - Szeged 119-95

Egyik helyszínen sem fukarkodtak a pontokkal.

Hajrá Körmend!