tomygreg
2001.12.18
|
|
0 0
59
|
Hali!
Bocs,de már csak néhány 7 választ el a technika beszerzésétől de még lehet módosítani.
Épp ezért fordulok másokhoz elképzelés ügyben. Kissé lehet unbcsi lesz a téma de kérlek titket segítsetek a dolgoban.
Debrecenben, indulna a Stúdió. Élőzenét, hangosítást(csak később), reklám spotok,stb... A léneg, hogy A Behringer MX2442-es keverőt választottam mert a PC alapú rögzítéshez, és a hangosításhoz is megfelel elgondolásom szerint. Gondoltam több MIC-re de a Behringer-ről jókat mondtak. A B-2 mic, meg az ECM8000 a nyerő. Az ECM -et azért választottam mert a DSP9024 et egy csomó jó felhasználható praktikja van és a gyártó ajánlja is az ECM-et. A 9024ben a 12ax7-es meg néhány EL csövet is jól szimulál, meg comp/limit meg expander, MIDI.... dolgok tetszenek. Egy 2x31ch garfikus EQ-t is hozzáírtam a tökéltesebb hangzás miatt. Effect procik nem nagyon kellenek mert a PC olcsóbban megoldható. (bár a hangzásban lenne kivel vitatkozni asszem, veszteségek stb.)De ha belefér akkor egy virtualizer DSP 1024ben gondolkodom .Amit még fontosnak találtam egy 4ch-ás comp./limiter/gater/noise red. "cuccot" is választottam ami a válltozatosság kedvéért Behringer.
Elsősorban a mic-okról mi a véleményetek? Mert a nagy B-2-esből 1 db az ECM ből 4-5dbt akarok. kb indulásnak elég ennyi db mic. Hát monitornak még nem nézegettem semmit, de ötletem van pl: felsőbb kategórábol a B&W 601 akát Mission m74. Meg amugyis mindig fulesben jobb kevergetni. Ide a Beyerdinamic DT770 asszem ez a tipusa.
A feljátszó helyiség még nincs szigetelve (ide mit ajánlotok, tojástartó, vagy szivacs?). Ez kb 15négyzetméteres. tartozik hozzá egy raktár ahova a nem szükséges kellékeket kel majd eltanni lábalol. (ez a ház épitésekor más figyelembe lett véve).....
Nagyjábol elsőre ennyi, mert uncsi lehetek!
Ha valmait kihagytam nem figyeltem rá akkor itt sziv. válszolok rá!
Tomi |
|