zephir Creative Commons License 2001.12.18 0 0 113
Sziasztok Újpestiek!

Én csak albérletben lakom a Virág utcában, egész közel az erőműhöz. Legalábbis, ami a zajt illeti.
Többen beszéltetek már a szagokról, azzal nincs is probléma, egyszer éreztem hasonlót, de az erőmű zaja az bizony zavar. Valószínű, hogy én extra érzékeny vagyok erre, mert sokszor aludni se tudok miatta (nyitott ablaknál), elég nonsense dolog füldugóval aluszkálni csupán egy erőmű miatt, ami nem értem, hogy mit keres a lakótelep szomszédjában. Pontosabban, ki volt az az elvetemült várostervező, aki a panelrengeteget kitalálta oda...Mindenesetre sok ember nyugalmát zavarja, és talán hozzá lehet szokni, de én az agyamban nem tudom helyrerakni a dolgot. Úgy érzem csendháborítás.
Persze ha nem tetszik odébbállhatok, de mikor a lakást kinéztük, nem tűnt fel, hogy ez a gyár bizony hangos, és nincs olyan, hogy próbaéjszaka egy lakásbérlésnél, főleg nem úgy, hogy sorban állnak az ajtónál az emberek, és alkudni kell az árra...Azt hiszem rossz döntés volt oda költözni...
Ha valakinek probléma ez még, légyszi írjon valamit, hogy mit tesz ellene, illetve, hogy tényleg valós probléma ez egyáltalán, vagy csak velem van a baj...?
Köszi
Egyébként meg szeretem Újpestet, főleg a kertvárosi részeket, de ott nem találtunk jó kiadó lakást :-((

Zephir