DRT Creative Commons License 2001.12.18 0 0 798
Én mondtam, hogy kurvára nem emlékszek :)))
Amúgy így, hogy mondtad, teljesen képben vagyok.
Akkor tételesen:
1, Nem az Oroszlány dobott egyszer "önkosarat" Pakson?
2, Elhiszem simán. Pedig anno a kettes korszakban nagy király volt a Tónió (azóta is faterom kollegája, bár akkoriban még sportállásban nyomta). Egyébként igazad van, amikor a Frici, meg a Tarnai pont alattunk laktak az alagsorban (Kurcsatov 8.), még nem voltunk az "A"-ban. Emlékszem anyámra egyszer a frászt hozta a Frici, mikor "benézett" a konyhaablakon :) És tényleg a Radóval javult egy minőségnyit a csapat.
3, Így már abszolute megvan, a Halmainál botkezűbb embert én még nem láttam a paksi csarnokban...
4, Persze, ezt tudom, nem is ezt mondtam, hanem hogy anno még oda jártunk meccsre (meg persze suliba is :-D).
5, Lehet, hogy meggyőzöl, de én a Muntit nem láttam annyiszor, mint a Mokit...Végül is mindegy, szép firma volt mindkettő :)

Ja, ha már az ősidők: azért a Baja (Likártól lilát tudtunk volna hányni, ahogy megláttuk), a Szolnok, az Oroszlány, meg a Körmend elleni derbik, de jók voltak anno....Viszont a Tungsram rendesen megalázott minket egyszer-egyszer.
Radóról: szerintem sosem jött ki igazán, hogy mennyit tud az az ember. Sokkal jobb képességű játékos volt, mint amit mutatott (bár az sem volt kevés).

Előzmény: Feribá04 (792)