Carina Creative Commons License 2001.12.17 0 0 547
>AIWA, ugye erre mondják, hogy egyszer kell egy márkanevet jó minôséggel bevezetni,
>aztán észrevétlenül át lehet menni a világ legszemetebb gagyi szarságainak a gyártásába,
> akkor már a márkanév miatt megveszik...szánalmas!"

Na, ennek ugrottam be en is. Az Aiwa nev hallatan egybol a jo kis AD-F 250-es meg az AD-R 450-es deckem ugrott be, meg volt annak idejen egy mini-hifi tornyunk is. Emiatt szavaztam bizalmat annak a videonak meg akkor is, amikor az elso peldany hibas volt. Egyebkent a Hertaban az elado azt allitotta, hogy a Sony megvette az Aiwat. Ha ez tenyleg igy van, akkor az Aiwanak szerintem vege, mert a Sony most mar nyilvan maga ala fogja beloni minosegben.

A Panasonic sem szent. Egyik baratomnak van egy regebbi meg egy ujabb hifi sztereo Panasonic videoja. A regivel szinte semmi gond nincs, az ujabb mar tobszor volt szervizben. Egy masik baratom keteves negyfejes Panasonicja most volt szervizben, mert elfelejtett par funkciot - ezt en sem ertem, hogy tortenhetett. Mindenesetre alkatreszt nem kellett cserelni rajta, csak egy hardware resetet csinaltak, ettol rendbejott. Ezen a videon legalabb ki lehetett kapcsolni ezt a nagyon gyors tekerest, az enyemen sajnos nem.

Előzmény: rakowszky (538)