Bard Creative Commons License 2001.12.17 0 0 27
Hiába beszélsz a szerepjátékról, meg a fantasy regényekről, én arra próbáltam rávilágítani, hogy azért a GYU ennél egy kicsit több... A legtöbb Tolkien-kutató pl. elég zavartan nézne rád, ha ilyenekkel jönnél, és udvariasan megkérdezné, hogy mi az a dobókocka és mi a köze a fantáziához? :-))) (Apropó HP kutatók is vannak, vagy csak piackutatók?) De mindez nem erény, felőlem lehetett volna csak szerepjátékos rajongótábora is a GYU-nak, mert nem az a lényeg, hogy mennyien ismernek egy művet...

A HP nem ciki, ugyanis nekik készült.Viszont pár huszontúli (én is), harmincontúli (gyakorló szülők) és negyvenentúli (Michael Jackson) is talált benne valamit, ami megragadta a képzeletüket.Ha ezt nem látod be akkor TE vagy a ciki.

Nem, én mondtam neked, hogy ciki, mert te vagy a ciki! :-))))))
Harry Potter, Michael Jackson... Apám... Mondom, hogy rossz társaságba keveredtetek... :-)))))

Egyébként ne öljük egymást, tök sok ismerősom olvassa a HP-t, akik többnyire normálisak, csak valahogy én ki nem állhatom...

Csodagyerek?

Itt irta valaki, hogy egy ismerőse ötéves korában olvasta a GYU-t, ennek kapcsán irtam.

Előzmény: rozsoma1 (23)