Louie Creative Commons License 2001.12.17 0 0 16
Na figyu! :-)
Mióta nincs irodalmi értéke a GYU-nak? Hm? Tudtommal szépirodalmi remekmű és nem ponyva... Ja: a mágneses sakk elfér a polcon is! :-))
A Herikémet meg azért utálom, mert ugyan nem láttam, de a marketing (WB) megutáltatta. "Hogy ne üsse a két film egymást" - marketing fogás... Szóval a kasza jó legyen. És azért is vagyok mérges, mert karácsonykor mindenki kiköltekezik, ráadásul a téli szünet is itt volt (hamár kasza) és a Gyűrűk Urát januárban mutatják be, amikor már mindenkinek lapos a tárcája, a szünetnek vége, kezdődik a meló, stb. Szóval ezért... Ja, még valami: miről szól a karácsony? Szeretetről. És a GYU? Szeretetről, hűségről, tisztességről, becsületről. Jobb filmet nem is lehetett volna kitalálni karácsonyra. Erre a WB beteszi a Herikémet, amiről nem nagyon lehet olvasni jó kritikát, és mágia, varázslat, stbről szól. Hát... Szerintem emelkedettebb lett volna a karácsony, ha Herikémet mutatják be januárban, a GYU meg karácsony előtt... Csak a marketingesek is tudták szerintem, hogy ha beül valaki a GYU-ra, az megnézi esetleg 2-3-szor is, és januárra tényleg nem lesz pénze Herire, ráadásul a GYU a nagyobb dobás, tehát a kasza elmaradt volna. Na ja, védeklezhettek, hogy ebben a sorrendben volt külföldön is bemutatva, de ha egyszer világpremier, akkor mi a világ végén vagyunk?
Na én szóltam, uff... :-)
Ehhez már hozzá tudtok szólni ugye?:-)
Előzmény: rozsoma1 (7)