Az Utolsó Európai
2001.12.17
|
|
0 0
113
|
OFF
Type-R,
Amit Rólad tudok, azt kizárólag tőled tudom, még a Terminálról. Ott anno (én Litván Zongora néven) beszélgettünk egyről s másról. De ennek nincs is igazán jelentősége.
Megmondom, mi az, ami zavar:
- egy autó megítélésénél szinte kizárólag egyéni szempontjaidat veszed alapul;
- ha egy autó ezeknek nem felel meg, szerinted már csak "roncs" a neve, és akik azt vettek, dilettáns, reklámfaló tévelygők;
- a számodra nem szimpatikus márkák vezetőit és vásárlóit általánosító ítélettel lenézed, olyan tulajdonságokkal ruházva föl őket, melyekkel sem a Te, sem bárki más tudására építve nem rendelkeznek bizonyíthatóan;
- mindezt nagy hangon, szerte az indexen hirdeted.
Mindezek annyira feltűnőek, hogy időről időre nem bírok ellenállni a kísértésnek (pedig általában igyekszem a lehető legkevesebb dologba belekötni), és kénytelen vagyok megkérdezni, hogy miért jó ez neked? Azok az emberek, akik - mondjuk - francia autóval járnak, nem szarják le az általad leszart dolgokat, viszont esetleg leszarják az általad le nem szartakat. :-) Ugyan mit mond ez nekünk az autóikról, amiből ítélhetnénk?
Ők esetleg azt kérdezik meg, hogy miért nem tudnak a japánok egy normális vezetőülést összehozni? (Ami egyébként ugyanolyan csúsztatás, mint a japánhívők kijelentései.)
Nem lehetséges, hogy valami nem lesz roncs attól, hogy nem a te szempontjaid szerint és igényeid kielégítésére készítették? De most komolyan. |
Előzmény: Type-R (112)
|
|