Type-R Creative Commons License 2001.12.17 0 0 112
szia Utolsó Európai,

nem értem. mit csodálkozol hogy szemellenzős vagyok?!
ugyan miért lehet francia autót szeretni?
a formájáért? meg a dízel motorjáért?
max ennyi, mert a többi itt marketingról szól...

olvasgatom a pugos topicot és mást sem látok, mint hogy mi minden megy tönkre a pugokon...
de biztosan jó autók.
volt anno egy citroenunk, azon minden tönkrement ami csak lehetett. azóta csak japán autók, nissan és honda. elmondom mi volt a legnagyobb hiba az összes japó gépen összesen: 4 db H4 es izzó, és egy helyzetjelző...
kötelező szervizek és ennyi.

szóval az én tapasztalataim katasztrofálisak a francia gépekkel szemben, és most itt nem a ex-citromunkra gondolok. egyszerűen nem fognak meg, design meg ízlés kérdése, technikájuk nem jön be, vezethetőség és élmény meg egyenlő a nullával, a váltót és a pedálrendet fel kéne újra találniuk.
ez van.
és addig globálisan rásütöm a francia autókra ezt a dolgot, amíg nem ülök egy olyan gépben amelyik erre rácáfolna!
mert hogy a 307 nem cáfol erre rá az biztos.
de ahhoz elég jó, hogy a sok európai akinek a nyugati marketing szénné égette a fejét, az elmenjen és a design miatt megvegye.

komolyan sajnálom azokat akik ilyen autókkal járnak, nem ültek még sem toyotaban, sem nissanban és sem hondaban, subarukrol és a mitsukrol nem is beszélve...
igaz, nekem mindig a motor váltó futómű hajtáslánc mechanika az első, mert mindenkor a vezethetőség és az élmény az első.
azt meg hogy nem csúszik vissza a honda anyósülése, leszarom. és a fényszórót is magam kapcsolom be éjjel nappal, nekem nincsen szükségem arra hogy sötétre maga kapcsoljon be, és az sem érdekel hogy hány fok van kint, ha hideg van, akkor nem kell hőmérő ahhoz hogy befagyjon a seggem, továbbá az sem érdekel hogy mennyit fogyaszt a gép éppen...
de pontosan ezek azok a dolgok amikkel az európai gyártók eltudják adni a gépeiket sok esetben.
a felszereltség bővítésésvel. mert ha pusztán a mechanikát vesszük alapul, akkor sajna nagyon kedvezőtlen lenne a kép az aurpai gyártók 80%-ának...

más.
te is hallottál rólam...
te is a "sunyi" hátulgombolós gárdába tartozol, aki hamarabb kérdezi meg a "haverjait" mint, hogy tőlem kérdeznéd meg azt ami velem kapcsolatban érdekel?!
ne gerinctelenkedjél már te is.
ha valami érdekel, tessék, írj egy mailt, kérdezd meg nyugodtan, de kibaszottul rühellem ezt a stílust, amikor valaki valami haverjától valamit hall és aztán mindent kurvára úgy kezel, mint ha azt az info-t elsőkézből kapta volna...

remélem élsz ezzel a lehetőségeddel ha akarsz és tőlem kérdezel először!
Csupa merő jóindulatból mondom...:-)

no bye:)
type

Előzmény: Az Utolsó Európai (106)