kAos Creative Commons License 2001.12.16 0 0 336
O azok a regi jo solet konzervek... Mi is mennyi kempingezest oldottunk meg veluk, eloszor szulokkel, majd baratokkal! A 'kulfoldon elo magyarok' listan epp amult heten sikerult a fasirozott meg zoldborso fozelek receptjet kinyomozni, de meg nem alltam neki ilyen bonyolult muveletnek. De hat azert ezek a kajak megsem igazabol az unnepre valoak, nem? En a Gerbaud-ra gondoltam, elsosorban, sajat fozesu sargabarack lekvarral. De ez kilometerekre van a kepessegeimtol. Egyszer csinaltam darazsfeszket, de a kakaoscsiganal szarazabbra sikerul. E sikertelenseg ellenere egyszer madartejet probaltam kesziteni, de a tej resze a tojassargaja hozzaadasa utan tojasleves allaguva valt, amit csak azert nem lehetett eszrevenni, mert a madarak osszealltak egyetlen nem tul kemeny felhove... Azota nem is gondoltam edesseg keszitesere. A halaszle gondolataval neha eljatszom, de meg nem lattam itt hazai nagysagu friss pontyot.

A csokis kokuszos sutibol ketfelere emlekszem, az egyik egy szivacsszeru teszta, csokival teleitatva, majd kokuszreszelekben (vagy dio daraban) hengergetve. Na ez eleg jol hangzik. A masik a kokusz golyo, aminek a fo alapanyaga az Albert keksz ha jol emlekszem. Ez egy kicsit talan tul munkaigenyes. Meg a retes jutna az eszembe, ami megerne a faradsagot, de ez is elegge tulno a kepessegeimen. Raadasul ilyen mennyisegu makot meg nem lattam itt arulni, nem beszelve a daralasi problemarol.

Asszem egy kicsit egyiranyba huztam el beszelgetes fonalat, igy most atangedem a terepet.

Előzmény: tincsy (335)