csiribingyó, hátborzongató történet. Jó lenne tudni, milyen márka volt. Ja, én egyébként megkérdeztem a srácot átadáskor, hogy mennyi kulcs van. Ő azt mondta, hogy csak az a kettő, amelyiket nekem átadott. Szervízkulcs nincs. Esetleg hallottatok valami más infót?
Nekem is van egy kellemetlen sztorim, szintén új autó vásárlással kapcsolatos. KB 2 éve, megyeszékhelyünkön vett egy házaspár egy V* Go**ot, cirka 3,5 milláért (kp). Az átadáskor kaptak is mellé 2 kulcsot, és annak rendje és módja szerint haza is hajtottak a kocsival. 1-2 nap múlva, reggel hűlt helye volt csak meg az autónak, szőrén-szálán eltűnt. Rendőrség, biztosító, stb. Keresik a 3. szervízkulcsot a márkakereskedőnél, de nem találják. A tulaj pedig csak kettőt kapott, s ezt tanúkkal is bizonyítja. A kereskedő meg tagadja, hogy tőle került ki a kulcs. Már csak a presztízs veszteség miatt is.
És most jön a cumi, mert a biztosító visszamondta a CASCO-t, mert a szerződés megkötése után (ha jól emlékszem) 2 héten belül elállhat a biztosító a már aláírt és megkötött biztosítástól!!! Arra hivatkozva, hogy időközben olyan körülmény merül fel, mely a biztosítónak indokolatlanul nagy kockázatot jelent. És az autó ellopása ilyen körülmény. Tulaj hoppon, se pénz se autó. Természetesen perre mentek, de sajna nem tudom mi lett a végkifejlete az ügynek (de a per sokáig húzódott, vagy még most is tart...).
Ami a gumicsíkot illeti, nekünk is van. Még jó szolgálatot tehet :) A tükörrel semmi bajom (vezettetek ti régi dobozos IZS-t?), a holttér sem zavaró. Tényleg csak megszokás kérdése.
Na, jók legyetek.
Üdv, Keselyű.