Hat igen!
Lehet, hogy mindig rossz helyen jarsz. Lehet, hogy csak a radioamatorok klubbjaban, vagy a "Hogyan nyerjuk a lotton az en modszeremmel" klubba jartal eddig?...:)
Nem tudom. Szerintem ez az egesz csak toled fugg. Ha jo a hozzaallasod == nyitott vagy minden ujra, akkor konnyen jonnek az uj kapcsolatok. Menj minel tobbet tarsasagba. Ne utasits vissza meghivast, foleg ha egy busznyi lanynak oltoztetofiura van szukseguk a vilag koruli divatbemutato korutra...:)
En sem _tudom_, hogy hol vannak a lanyok, de legnagyobb valoszinuseggel olyan helyen ahol szeretnek lenni, ahol olyasmirol beszelgetnek, olyasmivel foglalkoznak, ami erdekli oket. Nyilvan neked is megvannak a sajat erdeklodesi koreid. Nos ennek a kettonek a metszettet kell megtalalni, es maris korbevesznek majd a nocik!
Egyebkent pedig a neten is egyre tobb lany van. Raadasul most mar tobbfele eszkoz is rendelkezesedre all a neten valo ismerkedeshez, nem ugy mint ahogy nekunk annak idejen csak az IRC volt. (Oh, Dzsennifer, azok a regi szep idok)
Udvozlettel:
Firefly