Feribá04 Creative Commons License 2001.12.13 0 0 721
Kaposvari!

Nyertünk! Bár Zalán nem játszott, de a remek második negyed, Sitku 20 pontja és Czigler 22 lepattanója döntőnek bizonyult. A hétvégi zete meccs egy kicsit idegesít. Ebben az időben elmenni egy irányítóval egy jó formában lévő Egerszeghez nem veszélytelen. A Slovan-t azt hittem lenyomjátok. Mi két éve játszottunk velük és bár kikaptunk, de az itthoni meccs nagyon szoros volt és a mi csapatunk egy kalap szart nem ért akkor (Hencsey, Rajkó, Mérész, Visockas, Ried).76 - 70. Semmi gond! Itthon elkapjátok őket és csoportelsőként továbbmentek. Nekünk egy kicsit nehezebb a helyzet, mert a Himski elkapta a cseheket és így már van körbeverés.

Biztos forrásból tudom, hogy ha összejön Szabolcsban a lé, akkor Halimics aláír.

Fera!

Köszi!

Fish!

Madison-t nem mindenképp akarták elküldeni, csak nem fizették ki neki azt a pénzt amit kért. Kicsit irreális is lett volna szerintem, ha másfélszer annyit keresne, mint Davis. Az mondjuk tény, hogy amit kért magyar szinten nem számít soknak. Miután elment a vezetőség elhatározta, hogy elsősorban magyarokra fog alapozni. Már leírtam, hogy ennek a keretnek véleményem szerint az esélye a bajnoki címre max. 30 %. De vegyünk mi is két idegenlégióst és két válogatottat ültessünk a padra? Biztos, hogy eredményesebbek lennénk, ha bevásárolnánk? A csapat jelenlegi bajnoki eredményei (1. hely 11 győzelem 1 vereség) valóban változtatást sürgetnek?

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!