GLászló Creative Commons License 1998.02.20 0 0 82
Kedves SWE Z!
Hogy én mit állítok, azt általában tudom. Ezúttal például egyetlen soromban sem találtam olyat, amit nekem tulajdonítasz. (tudniillik, hogy a Demokrata szennylap.) Továbbá azt sem állítottam, hogy a lap egyik írója ügynökgyanús volna. ("Ebből persze nem következik az hogy lovas érintett lenne" - ezt írtam)
Amit viszont Te állítasz - mármint hogy a Népszabadság szerzői hány százalékban voltak MSZMP-tagok és KISZ-titkárok - azt konkrétan tudom, hogy méretes maflaság. És azt gondolom, hogy ezen a szinten talán mégsem volna jó beszélgetni tovább, úgyhogy ezt részemről nem is teszem.

Kedves naiv!
Kérdésed nem találom, állításod viszont valami olyasmiről szól, amit én sosem hallottam. Meg kell, hogy mondjam, kizártnak tartom, hogy a Magyar Rádióban ekkora sületlenség elhangzott volna hírként. (esetleg a Vasárnapi Újságban vádként, de az tudtommal nem híradó, és a hírértéke sem túl magas.) Göncz Árpád ezzel szemben "bevárta" az átvilágítást, és semmilyen mértékben nem találták érintettnek. De tényleg - nem fejeznénk be ezt az értelmetlen és ostoba vitát erről? Milyen alapon gyanúsíthattok valakit olyannal, amire soha egyetlen árva bizonyíték nem került elő, és minden alkalommal egymásra hivatkoznak a gusztustalanság gerjesztői mint hírforrásra? Egyébként megsúgom nektek, hogy a feltételezett fedőnév maga is nevetséges, kitalálói fantáziáját minősíti.
És ezzel tényleg kiszállok ebből a témából.
Szevasztok