rez Creative Commons License 1999.03.05 0 0 548
Szia c...e!

Nagyon begurultam ram, es ez valoszinuleg azt jelenti, hogy kapizsgalod mirol van szo. Ha nem igy lenne, akkor nem kellett volna igy nekemesned...

Tehat a valaszaim:
1. Eleg folhivnod a munkast a radiojan! Nem kell besetalj egy alaaknazott epuletbe. Persze ha nincs radioja.... Emlekeztetnelek, hogy ez egy peldabeszed es biztos vagyok benne, hogy erted a lenyeget, es tudnad a peldat tovabb finomitani a vegtelensegig, amig a kerdes tokeletesen csillog:
Felrobbantasz-e egy epuletet amelyben talan bent van a fiad!?

Ugyanez a helyezet a zigotaval. Te azt mondod, a 7.honapban koltozik be az ember a magzatba, en azt mondom a megtermekenyuleskor. Te biztos vagy benne, de nem tudod bizonyitani. Igy a kerdes : Folrobbantod-e a zigotat, amelyben mar TALAN benne van a fiad!!!

A kiraly ervelese vilagos, de hibas. Amikor en csecsemorol kezdek beszelni ugyanoda akarok kilyukadni mint fOD-dal. A csecsemo ugyanazon ervek alapjan mint a magzat megolheto ha elfogadod kiraly erveleset. Ebbol szamomra az kovetkezik, hogy mivel a csecsemo nem olheto meg, ezert az ervelese hibas.

Az eletjelensegeket azert nem irtam meg, mert eddig senki nem vonta ketsegbe, hogy a zigota el. Ha te ezt teszed, akkor talan neked kene azt az eletjelenseget idezni amely szerint a magzat nem el. Szerintem a meg nem termekenyult petesejt is el. En ugytudom a sejtek elnek. Legalabbis, hogy vannak elo es halott sejtek. Akkor ugye a sejt el. Vagy szerinted a megtermekenyuleskor a petesejt elpusztul es halott marad 3-honapig??? Aztan feltamad... Abszurdum!

Az tuti, hogy el! A kerdes, hogy ember-e? Lagalabbis en meg nem tudom, hogyan kene bizonyitani...

Shalom!
Rez

Előzmény: coeurace (547)