Na csövi! Látom megy a traktor!
Break
köszke a képeket megvannak! de ne ér ám a sorstársat fotózás közben lekapni! a babához gratula, biztosan szép munka volt, de erről valószínűleg MetaCode fog érdeklődni... :o)))
Ahhoz, hogy valszeg oroszlán lesz külön gratula, csak arra vigyázzatok, hogy nehogy 408 legyen a neve, mert az elég hüjén hangzik :o)))
MetaCode
Csak hogy nenehogy elbízd magad... Az írás nem rossz :o))) Ugyan a cél érdekében némi ferdítést véltem felfedezni, de mintha úgy emlékeznék, hogy Ződikére meg drága (haj nélküli) gazdijára kellett volna várni és nem Ti néztétek végig ahogyan az oroszlánok beérkeznek. De ez az utókor szempontjából elhanyagolható... :o)))
Shana
Üdvözlet! Ha jól értem, Te vagy itten az első olyan hölgy, akit nem a párja nevez ide be. Természetesen welcome, avagy willkommen! De ugye nem mondod, hogy traktorod (deutscher Product) van??? Ugye nem?! Mert ha igen akkor valami közös büntit neked ki kell majd találnunk. Itt számítok a nagy HUSZ-os SQS segítségére, meg a xxx.com látogató MetaCode javaslaira.
Gyuszkó
bocsesz, hogy oly könnyen "meszabadultam" Tőled, pedig tényleg örülök, hogy telefonáltál (csak hát a munka ugye). Jövök egy hívással és ez a minimum! Ígérem hamarosan (hétvégén) teljesíteni fogom, de nem azért mert muszáj, hanem mert jól esik!)
Uhly
valaki felfedi (lehetőleg Te magad), hogy ki is vagy valójában? És milyen rejtélyes kapcsolat fűz SQS-hez???
MetaCode (mégegyszer)
Te kis zsötem, Te! Te cafatember! Mondj már egy jelszót a kedvenc sitedra! Lécci, lécci, lécci! De xxx-es legyen ám!!! Tényleg a gyermek felvilágosítása megvolt már??? Vagy még keresed a megfelelő képeket??? :o)))
üdv:
sabian