rakowszky Creative Commons License 2001.12.11 0 0 533
Szervusztok kedves videótopikozók!
Én is épp most szeretnék szerezni egy 6 fejes videómagnót, kb 55KHUF áll rendelkezésre.
Az a gondom, hogy az alábbi márkanevektôl félek: LG, Samsung, Funai, JVC, AIWA, Philips. A Thomsont pedig csak úgy, utálom, csattogós szar.
Kivált most, hogy már megint kihoztak néhány förtelmes hulladékhegyet, aminek még fluoreszcens kijelzôt sem csináltak, (JVC) csak ilyen zöld ledes szar van benne, 4db szám részére. Az mit bír kiírni? Mert pl szalag idôt nyilvánvalóan nem. Vagy úgy írja, hogy 01 óra 14 perce nézed a filmet? És másodperc sehol? Az is jó lenne, ha pl egy számjegy írna ki mindent. Lenne egy gomb, amit megnyomsz, és akkor egyesével egymás után írná, hogy 0-1-5-9-3-7 és ez azt jelentené, hogy egy óra 59 perc 37 másodperc. Na jó, nem adok tippeket, mert még megtetszik valamelyik konstruktôrnek!

Szóval: MELYIK A LEGKEVÉSBÉ SZAR? Melyik gyűri legkevésbé a szalag szélét kép vissza funkciónál, melyik kattog és zörög kevésbé, melyik a LEGCSENDESEBB PLAY üzemmódban, Melyiknek nem DURVÁN életlen a képe? Ebben segítsetek, lécci!

Amúgy nagyon gyűlölök minden mai terméket, mert nekem még volt jó videóm is, amelyik 6 kiló volt, és full fém, és olyan képe volt, amilyennek lennie kell.
Most van egyébként egy PHILIPS-em, azt hiszem valami VR-255 vagy ilyesmi, totál alap, használtan vettem 5 éve a királyutcában, 2 fejes, de rezgésmentes profi állóképe és remek léptetése van, igénytelen, csendes és gyors. Csakhát nem tud stereot és LP-t. Úgyhogy a régebbi philipsek, még a félkilósak sem voltak olyan szemetek, mint manapság!