LADA Creative Commons License 2001.12.11 0 0 3111
betelefonáltam a boltba, az mondták vigyük be megnézik. jó bevittük, megnézik és azt mondták valószinüleg a rugója van eltörve szegeden van a márka szervize leküldik oda. mondom ne küldjék sehova adjanak egy másikat hiszen 72 órán belül történt az eset. (11/1997 szept. 10. korm. rendelet-re hivatkozva ami az órával adott garancia füzetben is benne van) ők erről még nem is hallottak (72 óra), meg az első garanciális javitást elkell fogadnunk. vagy hülyének néztek vagy tényleg ilyen sötét volt a bolt vezetője. aztán probáltam elmagyarázni a 72 óra-s garanciát,- nem nagyon értette. majd ugy begurult a fönök hogy azt mondta hogy visszaadja a pénzt.

a dologhoz hozzátartozik hogy egy barátnöm ott dolgozik a boltban, mire kifizették a pénzt már telefonált a csajnak hogy ki van rugva. mert ő adta el az órát.

mindezek mellett ez a bolt 1 év garanciát vállal a mellette lévő orex meg 2 évet. ilyen a maszek világ még mindig kiskirályok ezek.
csak a csajt sajnálom- most engem szid állandóan- nem érti hogy nem énrugtam ki hanem a fönöke.

Előzmény: APT (3109)