Néztem a "Meldrum vázák" részt és arra gondoltam, hogy én gyerekkoromban még láttam ilyen vesszőből font szőnyegporolót, mint amilyennel Mabel püfölte a szőnyeget. Nyári vakáción, falusi rokonoknál. Lehet, hogy nosztalgiából nézem meg mindig ezt a sorozatot. Az a régi porszívó, amit Ivy használt, esküszöm, olyannal még takarítottunk valahol, megismertem a zúgását. Néztem a három Meldrum-vázát és a tárgyak iránti beidegzettség azt súgta, hogy hiányos a készlet, hiszen a vázáknak, ha egyformák, párosaknak kell lenniük, mert a kandallópárkány két végén kell állniuk... (Nem úgy értem, gyerekkoromban nem volt kandallópárkány, de tele volt porcelán nippekkel a rokon nénik vitrinje, az biztos!)
Nagyon jók a színészek. Amikor James hűvösen rászól valakire, a hideg futkos a hátamon. Amikor letolta Ivy-t, hogy ne álljon szóba a kintornással, mert "úgysem tarthat udvarlót", engem is szíven ütött, hogy olyan lánynak mondja ezt, aki bevallotta neki az érzelmeit. Aztán észreveszi, hogy mennyire megsebezte Ivy-t (tkp. női mivoltában becsülte le) és ettől zavarba jön és enyhébben tesz hozzá valamit ("hát jól vigyázz, mit csinálsz"), de továbbra is elutasító. Pokoli végignézni.