Pöppec_kvar Creative Commons License 2001.12.10 0 0 385
Reszvetem Tokoli kollega....

Keselyu: a fogyasztassal kapcsolatban. Az az A2-s cikk, a 16V-s motorrol irta a gazpedal-fogyasztas erzekenyseget, nem? Vagy Ti epp olyanon nyomultok? Bar szerintem ezt minden autora igaz...
Az elso 500-1000km-en meg elfogadhato egy kicsit magasabb fogyasztas amugy is, nem tudom Keselyu mit mertel?
A muszer erdekes. Eddig minden altalam hajtott auto/motor (legalabb 10 kulonbozo tipus) mindegyiken ugy mukodott az üa. szint jelzo, hogy tele tankolas utan 20-30km-el kezdett el csak kuszni lefele. Ellenben a Thaliamon szinte rogton. Meg is ijedtem eloszor, hogy mifele fogyasztas jo majd ki ebbol! Aztan a vegen semmi kulonos, hal`Isten. Most hogy tok hideg van, es 90% varosban hasznalom 2-4km-es utakra; igy jott ki csak tre ertek (7.8). Eddgi a negativ rekordom 7.2 volt, meg tavaszrol.. Szoval nem veszes.

Riaszto: en szereltettem be riasztot, de minek azt nem tudom:) Gyakorlatilag csak a szokas kedveert... Amugy semmi ertelme. 1000x hasznosabb a lopas ellen az egyedi vedelem, pl: relytett kapcsolo(k) (En is csinaltattam !!! :) ) Feltores ellen meg a biztonsagi folia lehet megoldas. Nem tudom mennyibe kerulhet az , de gyanitom a ket modszer egyutt is olcsobb, mint egy riaszto, hasznalati erteke pedig osszehasonlithatatlan!

Előzmény: Keselyű (380)